Skip to content

We werken als FysioQ in een team met specialisten waarin we samenwerken met andere paramedisch diensten onder 1 dak en waarbij we waar nodig gebruik van elkaars expertise.

Afspraak maken? Met of zonder verwijzing.

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Fysiotherapie vrij toegankelijk.

U kunt zich dus direct bij ons melden.

Eerste afspraak

U krijgt mocht u dit willen een digitale vragenlijst via de email aangereikt, onze fysiotherapeuten zijn op deze wijze op de hoogte van uw klachten. Er volgt een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek waar niet alleen u klachten, maar uw algeheel welbevinden wordt meegenomen. Een behandelplan met prognose, verwachtingen en ons beleid  wordt met u besproken.

Behandeling

Het behandelprogramma vormt de basis van uw revalidatie. Voor een optimaal resultaat evalueren we regelmatig en indien nodig sturen we bij. De duur van een behandeling is afhankelijk van het soort therapie dat u nodig heeft.

Over het algemeen 30 minuten tot 1 uur.

Na de behandelingen

Als u gezamenlijk beslist de frequentie van de behandelingen te verminderen of te stoppen dan verliezen wij u niet uit het oog. De juiste preventieve oefeningen en/of de combinatie met een vervolg van beweeg/sportprogramma bij één van onze beweegpartners zal zorgen dat u op de lange termijn klachtenvrij blijft.